Waarom Verpakkingsplaza


ü  De scherpste prijzen:

        Wij weten dat elke euro telt en daarom werken wij de prijzen van onze producten voortdurend bij zodat u nooit te veel betaalt. Tevens biedt Verpakkingsplaza.nl u regelmatig speciale deals. En de prijzen zijn nog voordeliger bij grotere afnames.

ü  Klanttevredenheid:

        Wij hebben passie voor onze klanten. Wij bieden u kwaliteit verpakkingen aan. Uiteraard voldoet deze verpakkingssoorten aan alle officiële kwaliteitsnormen. 

ü  Milieuvriendelijk/sociaal verantwoorde producten:

Verpakkingsplaza.nl streeft ernaar door middel van milieuvriendelijk en sociaal verantwoorde verpakkingssoorten de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. In onze shop vindt u dan ook milieuvriendelijke verpakkingssoorten. Dit is kwaliteitsvol verpakkingen dat onder de meest ecologische omstandigheden wordt geproduceerd.

ü  Overzichtelijke web shop:

        Wij hebben een zeer ruim en voorradig verpakkingsassortiment. Wij begrijpen dat u alle producten die u nodig hebt graag op één plek koopt en niet wilt hoeven zoeken. Daarom beschikt verpakkingsplaza.nl van een eenvoudige navigatie, gebruiksvriendelijke vervolgkeuzemenu’s en het snel zoeken doormiddel van een zoekfunctie.

ü  Snelle levering:

        Wij begrijpen dat u een product bestelt omdat u het nodig heeft en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We bieden snelle, betrouwbare service. Zo kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf. 

Voor 16.00 besteld, de volgende werkdag bezorgd.

                     Vandaag besteld is morgen in huis, tenzij anders aangegeven


Bestellingen die u op werkdagen plaatst vóór 16 uur, leveren wij de volgende werkdag, tenzij anders vermeld, in verband bijvoorbeeld met feestdagen. Bestellingen die vrijdag vóór 16 uur worden geplaatst, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 16 uur en maandag 16 uur worden op dinsdag geleverd. 

ü  Service:

Deskundig advies en goede garantieafhandeling. Wij begrijpen dat u vriendelijke, deskundige ondersteuning verwacht wanneer u ons belt/mailt en wij nemen de service aan onze klanten uiterst serieus. Onze gekwalificeerde klantenservice staat voor u klaar om u te helpen bij het winkelen. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of meer informatie wenst. Via de telefoon, e-mail of onze social-mediapagina's - uw mening doet ertoe. Antwoord diezelfde dag is gegarandeerd.