Alle Categoriën
Your Cart

Fillpak systeem

Fillpak systeem bestellen | Verpakkingsplaza.nl

Fillpak systemen zijn zowel handmatig als elektronisch verkrijgbaar. Fillpak is een werkwijze welke het opvullen van uw zendingen middels papier vereenvoudigd. Op dit moment bieden wij enkel nog de manuale werkwijze aan via onze webshop, namelijk de Fillpak M. Dit is met name geschikt voor de kleinere volumes. Echter als u op zoek bent naar automatische/elektronische systemen kunt u ook bij ons terrecht. Wij vragen u dan contact met ons op te nemen.

1 Verpakkingseenheid: 1 stuks
Papier voor Fillpak M (Manueel), TT2 en TT cutter-systeemFillpak Dit is het opvulpapier wat u kunt toepassen voor uw handmatige opvulsysteem welke u ook bij onskunt aanschaffen via onze webshop.Dit papier is echter ook toe te passen in combinatie met de geautomatiseerde systemen van Fillpak. Heeft u..
€46,83
1 Verpakkingseenheid: 1 stuks
Fillpak manueel vulsysteemFillpak M, oftewel Fillpak manueel, is hét manuele opvulsysteem. Het systeem is eenvoudig en snel te installeren op uw logistieke afdeling en samen met het Fillpak opvulpapier kunt u dan ook al snel verder met het manueel opvullen van uw verzenddozen met dit dikke opvulpapi..
€86,66
1 Verpakkingseenheid: 1 stuks
100% gerecycleerd papier voor Fillpak M (Manueel), TT2 en TT cutter-systeemDit 100% gerecycleerd papier is hét opvulpapier wat u kunt toepassen voor uw handmatige opvulsysteem welke u ook bij onskunt aanschaffen via onze webshop. Dit papier is echter ook toe te passen in combinatie met de geaut..
€31,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
Onze site gebruikt cookies om u de beste shop ervaring te bieden. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Verklaring inzien.