Alle Categoriën
Your Cart

Levering

Mogelijke vertragingen door Corona virus
Zoals u weet trachten wij altijd uw zending binnen 24 uur bij u te leveren. Mits op werkdagen voor 15:30 uur besteld. Helaas zien ook wij de gevolgen van het Corona virus in onze zendingen terug. Over het algmeen kunnen wij 'gewoon' onze leveringen voortzetten, alleen zien wij dat een aantal van onze leveranciers problemen hebben met het uitleveren van hun producten door productie stops en dergelijke. Wij kunnen hierdoor niet meer 100% garanderen dat u uw bestelling als totaal binnen 1 werkdag geleverd krijgt. Uiteraard doen wij ons uiterste best om eventuele leverings problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wij vragen hiervoor alvast uw begrip. Alvast bedankt en wij zien uw order graag tegemoet! Levering binnen 24 uur* (Nederland en België)
Bij Verpakkingsplaza.nl wordt uw bestelling binnen 24 uur bezorgd.
Bestellingen op werkdagen voor 15:30 uur geplaatst en betaald of overgeboekt en ontangen op onze rekening, worden doorgaans de volgende werkdag (indien de betaling juist ontvangen is) al geleverd.

Maandag - vrijdag besteld: de volgende werkdag geleverd
Zaterdag - zondag besteld: dinsdag geleverd

* Bestellingen die op vrijdag voor 15:30 uur  worden geplaatst, worden onder voorbehoud de volgende maandag geleverd.
* Bestellingen die op werkdagen voor 15:30 uur worden geplaatst, worden onder voorbehoud de volgende werkdag geleverd.

Wij bezorgen maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. De verzendkosten zijn voor alle betalingsmogelijkheden gelijk.
In uw winkelwagentje kunt u precies zien wat de verzendkosten op het moment van uw bestelling zijn.

Orderbedrag:

Verzendkosten:

 Onder de € 200,-

  € 25,00

 Boven de € 200,-

 GRATIS

Alle pakketten worden verzekerd verstuurd en dienen getekend te worden voor ontvangst.

Voor zendingen naar België gelden vaste verzendkosten van €25,- euro per zending. 

Laten bezorgen op een ander adres
U kunt ervoor kiezen om uw pakket op een ander adres te laten bezorgen (bijvoorbeeld: adres van de buren). Dit kunt u aangeven tijdens het voltooien van de bestelling.

Vertraging tijdens verzending
In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt.

Als uw bestelling in uw account de status ‘verzonden’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen wordt de bestelling in plaats van 24 uur enkele dagen na de bestelling geleverd. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.

Afleveringsbon
Let op! Bewaar de afleveringsbon goed. Dit is tevens het garantiebewijs.

Onze site gebruikt cookies om u de beste shop ervaring te bieden. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Verklaring inzien.