Alle Categoriën
Your Cart

Gegomd Tape

Gegomd tape bestellen bij Verpakkingsplaza.nl

Gegomd tape is een doeltreffende sluiting voor uw dozen. Gegomd tape is papier met aan één zijde een laagje Arabische gom, ofwel lijm genoemd. In droge toestand kleeft het papier niet, na bevochtiging wel. Gegomd tape is een samengesteld product. Het bestaat uit een basis, een lijmlaag en een backing. De backing wordt uiteindelijk verwijderd. Bij het gegomd tape van Verpakkingsplaza.nl is de lijm permanent. Hierdoor is de tape perfect als diefstalbeveiliging, omdat de lijm doordringt in de vezels van de doos. Iedere poging tot diefstal zal dan ook schade aan de tape achter laten en zichtbaar zijn. 


1 Verpakkingseenheid: 24 rol
De meest doeltreffende sluiting voor uw dozen:Kraftvelijnpapier 70 g/m².100 % recycleerbaar.Snelhechtende lijm na bevochtiging.Onmiddellijke en definitieve sluiting van uw dozen.Perfecte diefstalbeveiliging want de lijm dringt door tot in de vezels van de dozen en zorgt op die manier voor veiligheid..
€60,70
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.