Alle Categoriën
Your Cart

Acryl

PP tape met Acryl lijm bestellen | Verpakkingsplaza.nl

PP tape met een acryl lijm laang heeft een langedurige kleefkracht.

Daarnaast heeft het een zogenoemde "Low noise" eigenschap waardoor het vrijwel geruisloos taped. 

Verkrijgbaar in diverse afmetingen en lengtes.

1 Verpakkingseenheid: 96 rol
De meest gebruikte tape voor handmatige verwerking. Populair dankzij de goede prijs- kwaliteitverhouding. De rol is bovendien goed bedrukbaar. Ook verkrijgbaar in een high tack uitvoering. Dikker folie en meer lijm voor nog betere prestaties!Toepassingen:Uitermate geschikt voor handmatig sluite..
€60,10
1 Verpakkingseenheid: 36 rol
Als het gaat om handmatig sluiten van uw verpakkingen wilt u niets liever dan een tape wat altijd werkt. Easy tape is wat u zoekt. Simpel, betrouwbaar en een hoogwaardige kwaliteit.De befaamde Easy tape is uitermate geschikt voor het sluiten van uw verpakkingen. Easy tape levert de beste&n..
€55,23
1 Verpakkingseenheid: 36 rol
Ideaal voor stockage aan een zachte prijs.Langdurige kleefkracht.Uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen.Gebruikersvriendelijke Low Noise-versie.Vergeet niet om de rem van de haspel tijdens het gebruik volledig los te zetten.Aanbevolen voor pakketten met een gewicht tot 30 kg (32 micron) en 40..
€57,91
1 Verpakkingseenheid: 36 rol
Gemakkelijk hanteerbaar:Beveilig uw verzendingen.Dikte 28 micron.Eenvoudige en economische oplossing.Stil dankzij gebruik van acryllijm.Wit met rode bedrukking...
€93,11
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Onze site gebruikt cookies om u de beste shop ervaring te bieden. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Verklaring inzien.