Alle Categoriën
Your Cart

Gecombineerde folie

Gecombineerde folies bestellen | Verpakkingsplaza.nl

De gecombineerde beschermingsfolie, Bullkraft en Soft Bull. Beide combineren de voordelen van schokabsorbtie met de ondoorzichtbaarheid en de zachtheid van de omverpakking, papier of schuimfolie.

Bullkraft luchtkussenfolie combineert een bescherming tegen schokken met een oververpakking van papier.

  • Lage dichtheid polyethyleenfilm (LDPE) 70/75 micron Ø 10 mm + bruine kraft 60 g/m².
  • Beschrijfbaar (bv. voor identificatie van uw producten).
  • Door het gebruik van kraft wordt de verpakking ondoorzichtig en worden uw verzendingen vertrouwelijk.
  • Bijzonder geschikt voor verhuizingen, antiquairs, meubelindustrie, schrijnwerkers ...
  • Het papier laat geen markeringen op het product achter en maakt een langdurige opslag of gebruik van gelakte, geverniste producten mogelijk

Soft Bull daarentegen combineert het schokabsorberend vermogen van een ‘strong’ luchtkussenfolie met de zachte bescherming van schuimfolie. Ideaal voor gevoelige producten (bedrukte platen, gelakte of geverniste producten, glaswerk).

1 Verpakkingseenheid: 1 rol
Bullkraft luchtkussen folieDeze luchtkussenfolie combineert een bescherming tegen schokken met een oververpakking van papier.Lage dichtheid polyethyleenfilm (LDPE) 70/75 micron Ø 10 mm + bruine kraft 60 g/m².Beschrijfbaar (bv. voor identificatie van uw producten).Door het gebruik van kraft word..
€108,72
1 Verpakkingseenheid: 1 rol
Soft Bull luchtkussenfolieCombineert het schokabsorberend vermogen van een ‘strong’ luchtkussenfolie met de zachte bescherming van schuimfolie. Ideaal voor zendingen van gevoelige producten (bedrukte platen, gelakte of geverniste producten, glaswerk)...
€95,20
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Onze site gebruikt cookies om u de beste shop ervaring te bieden. Voor meer informatie kunt u onze Privacy Verklaring inzien.